Automat klubovi

Črnomerec

Automat klub je smješten na samom okretištu Črnomerec. Unutar kluba nalazi se Bet box, Prve sportske kladionice sa ponudom klađenja uživo i praćenje više događaja odjednom.

Mega

Gold

Silver


Remiza

Automat klub smješten je na okretištu Remiza gdje se u sklopu kluba nalazi se i Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo.

Mega

Gold

Silver


Travno

Uz naš automat klub nalazi se Caffe bar sa ugodnom terasom u mirnom kvartu Travno i Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo dok uz malo sreće imate mogućnost osvojiti tri nivoa Jackpota.

Mega

Gold

Silver


Dubrovnik

Automat klub je smješten u luci Gruž u poslovnom centru Pemo. U sklopu automat kluba nalazi se Caffe bar sa ugodnom i zatvorenom terasom uz popularne cijene pića i toplih napitaka te Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo.

Mega

Gold

Silver


Osijek

Automat klub je smješten kod autobusnog i željezničkog kolodvora u gradu Osijeku. U sklopu automat kluba nalazi se Caffe bar sa ugodnom terasom uz popularne cijene pića i toplih napitaka te Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo.

Mega

Gold

Silver

Daily


Sesvete

Automat klub je smješten u Sesvetskom Kraljevcu unutar kojeg se nalazi se i Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo.

Mega

Gold

Silver


Split

Automat klub je smješten kod stadiona Poljud u sklopu kompleksa gradskih bazena. U sklopu kluba nalazi se Caffe bar i Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo.

Mega

Gold

Silver


Velika Gorica

Automat klub je smješten u samom centru Velike Gorice te unutar kluba imate mogućnost igrati na 29 najnovija modela automata i jednom elektronskom ruletu.

Mega

Gold

Silver

Daily


Zadar

Automat klub je smješten u blizi zadarskog autobusnog kolodvora. Caffe bar se nalazi u sklopu automat kluba kao i Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo.

Mega

Gold

Silver

Daily


Čakovec

Automat klub je smješten u poslovnom centru Japa. Imate mogućnost opustiti se u Caffe baru koji se nalazi u sklopu automat kluba kao i Prva sportska kladionica sa velikom ponudom događaja koje možete pratiti uživo.

Mega

Gold

Silver